Wawrzyszów, dnia 27.04.2018 r.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno- Handlowe
PIK Płuciennik I Kołacz
Spółka Jawna
Wawrzyszów 9, 26-625 Wolanów
NIP 7990001142
KRS 0000565551
W związku z
ubieganiem się o dofinansowanie projektu badawczego pn. „Wdrożenie nowej gamy
napojów funkcjonalnych będących wynikiem prac badawczych”, planowanego do
realizacji w ramach Poddziałania 3.2.1. Badania na rynek realizowanego przez Programu
Operacyjnego Inteligentny Rozwój, 2014-2020, P.P.H. PIK Płuciennik i Kołacz,
Sp. j.
z dniem 27.04.2018 r. ogłasza:
nabór na stanowisko:
Kierownik merytoryczny
(umowa – zlecenie lub o dzieło)
W ramach projektu przeprowadzone zostaną prace rozwojowe z zakresu: biotechnologii, mikrobiologii, fermentacji, które maja głównie na celu przeniesienie technologii do skali produkcyjnej. Projekt dotyczy wdrożenia nowej gamy napojów funkcjonalnych bazujących na procesie fermentacji.
1. Wymagania stawiane oferentom:
Do udziału w postępowaniu ofertowym
dopuszcza się osoby fizyczne spełniające następujące warunki:
· wykształcenie wyższe z zakresu
biotechnologii lub pokrewne
· stopień naukowy doktora lub wyższy,
· doświadczenie zawodowe w obszarze
związanym z przedmiotem zamówienia (biotechnologia, mikrobiologia, fermentacja)
· udokumentowany dorobek naukowy w
obszarze związanym z przedmiotem zamówienia (wskazanie co najmniej 5 publikacji
naukowych),
· udział w projektach
badawczo-rozwojowych z zakresu przedmiotu zamówienia.
· Zgłoszenia patentowe z dziedziny
biotechnologii bądź pokrewne (autorstwo, współautorstwo).
2.
Wymiar zaangażowania:
Prace te planowane są do wykonania w 4Q
2019 roku, łącznie przewidywany czas 172 h.
3.
Dodatkowe informacje:
·
Z wybranym oferentem, zostanie
podpisana umowa warunkowa - planowany
termin podpisania umowy warunkowej – maj 2018 r.
·
Warunkiem wejścia w życie i realizacji umowy jest
zakwalifikowanie do dofinansowania wniosku Zamawiającego o udzielenie pomocy
finansowej w ramach Poddziałania 3.2.1. Badania na rynek realizowanego przez
Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój, 2014-2020 dla projektu badawczego
pn. „Wdrożenie nowej gamy napojów funkcjonalnych będących wynikiem prac
badawczych
4.
Ocena oferty – łączna cena brutto – 100%
5.
Oferta winna zawierać:
·
Dane
osobowe,
·
Opis
wykształcenia i stopień naukowy,
·
Opis
doświadczenia,
·
Opis
dorobku naukowego związanego z przedmiotem zamówienia,
·
Łączną
cenę brutto
6.
Procedura wyboru:
·
Dostarczenie oferty wraz z
potwierdzeniem wymagań zgodnie z pkt. 1
·
Sprawdzenie wymagań określonych w
ogłoszeniu. Na tym etapie przewiduje się wyjaśnienie wszelkich niejasności
dotyczących ofert. Oferta zostanie odrzucona w przypadku niespełnienia wymagań
uznanych za Zamawiającego za konieczne.
·
Dalsza ocena oferty, na którą
składa się ocena warunków handlowych
·
Wybór oferenta, który został
najwyżej oceniony.
7.
Miejsce i termin składania ofert:
Oferty należy składać do dnia 08 maja 2018 roku do godziny 12.00 za pośrednictwem:
poczty elektronicznej na adres: lub: [email protected]
· poczty, kuriera lub osobiście na adres: Przedsiębiorstwo Produkcyjno- Handlowe PIK Płuciennik I Kołacz, Spółka Jawna, Wawrzyszów 9, 26-625 Wolanów
Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
Oferent może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
Decyduje data wpływu, a nie stempla pocztowego.
Informacje dodatkowe
Dodatkowych informacji udziela p. Dawid Płuciennik pod adresem email: